Международна VIP охрана

Международна VIP охрана

ТИМ ЕООД предоставя ефективна, но дискретна VIP охрана за корпоративни изпълнителни директори, висше поставени държавни и обществени служители, кино звезди, певци и богати личности. Крайъгълния камък на тази услуга е превенцията. Освен обучените лично от нас кадри ние работим с бивши агенти на специални военни или полицейски служби.

Ние предоставяме богат опит в проучване на летища, хотели, болници и пристанища. Така се получава най-точна информация за местните условия и възможности за вашата крайна дестинация. Ако вашето пътуване ви отведе до рисковани дестинации, отделяне особено внимание върху детайлите е това което нашите професионалисти ще наблегнат при продължителния мониторинг за възможни опасности.

Ние установяваме и поддържаме близък контакт с местните власти за да сме в подчинение с местните закони и обичаи. Ненужни закъснения или излишна публичност са внимателно отхвърляни.

Нашите услуги не са насочени предимно към VIP, но и към семейството на VIP, когато те са под опасност или пътуват заедно или по лични причини.

Вашия дом, и заобикалящата среда са ценен актив, който периодично изисква проучване. Така се поддържа най-високо ниво на ефективност и ефикасност при охранителните мерки и контрол. Докато нашите домове и общество се променят е много важно да се проверяват и актуализират всички охранителни системи за да постигне пълна сигурност за вашия дом и общност.

Advertisements