ТИМ ЕООД инвестира в хората си

ТИМ ЕООД инвестира в хората си

В ТИМ, ние вярваме, че всеки ден е възможност да станем по-добри в това което правим. Нашата сила и репутация като лидер в охранителния бизнес в България идва от развитието на точните качества и опита в нашите хора. Това включва дългосрочна инвестиция в нашите екипи.

Обучения

В ТИМ ЕООД, ние предлагаме разнообразни обучения в ТИМ Секюрити Академи. С непрекъснати уроци по класните стаи или по работните места ние непрекъснато ставаме по-добри в това което правим. Ако трябва да подобрим шофьорските си умения ние имаме такива специализирани класове и много други специфични курсове за охранителния бизнес. От подобряване на патрулните качествата на един служител до превръщането му в лидер, ТИМ ЕООД ще даде по нещо за всеки.

Възможности за работа

Когато поемете предизвикателствата и предимствата от това да станете охранители, Вие заслужавате да получите нещо повече. В ТИМ ние ви предлагаме две ясни пътеки на развитие. За тези които се интересуват да бъдат лидери, ние предлагаме кариери на коменданти или мениджъри. Ако покажете достатъчно качества Вие също може да се придвижите напред в друга сфера на нашата индустрия или извън нея с някои наши партньори, фирми.

Реклами